Nye Nissan Navara

Like robust som før, smartere enn noensinne! Tøff og smart møtes i den nye Nissan Navara. Den ultimate pickupen har et sterkt, muskuløst interiør og toppmoderne teknologi. Nye Nissan Navara har en lukket ramme, 4x4 høy- og lavserie, 2,3 l 190 HK dobbel turbo dieselmotor eller 160 HK enkel turbomotor, - motorer med anerkjent ytelse over millioner av kilometer.

Nissan Navara leverer kraftig og sikker ytelse samt førsteklasses drivstofføkonomi. Pickupen bruker kun 6,3 l per 100 km, og tar deg med på korte og lange turer uten behov for mange pauser. Med en standard garanti på 5 år/160 000 km er det et løfte du kan stole på.

Bestill prøvekjøring

Kontakt selger for mer informasjon


Navara to


Komfortabelt og robust interiør


På utsiden er den en robust 4x4 pickup. På innsiden gir den nye Nissan Navara en førsteklasses komfortopplevelse. Du finner ypperlig kvalitet i alle deler av det fleksible interiøret og det ergonomiske designet på dashbordet. Slapp godt av i de NASA-inspirerte setene som støtter ryggen, konfigurer automatisk temperaturkontroll med dobbelt sone, og nyt komforten med et 5-links spiralfjæret bakre hjuloppheng. I tillegg blir kjøring og nøyaktig manøvrering mindre stressende med Nissans toppmoderne teknologi, slik som 360 ° visningsskjerm. Denne pickupen er mer enn kun hardtarbeidende – det er en ren glede å kjøre den.

 

Navara interiør

Pålitelig ned til minste detalj


Nissan NP300 Navara 4x4 er en pickup du kan stole på, og som har en fullstendig lukket stigeramme, i motsetning til rammen med tre sider og kanalseksjoner som man finner på noen av de andre pickupene. Rammen, som er laget i robust stål med høy slitestyrke, gir bedre strukturell stivhet og mer vridningsstivhet. Den har også et nytt multilink spiralfjæret bakre hjuloppheng, som er unik blant pickuper. Dette gir en bedre kjøreopplevelse og fleksibel håndtering, uten å påvirke muligheten for lasting på 1 tonn og sleping på 3,5 tonn.

 

Navara sand

4 hjul, 3 moduser og et kraftig dreiemoment


Enten det er på landeveien eller betongjungelen i byen, er den nye Nissan Navara alltid i sitt rette element. Den har tre ulike kjøremoduser: Firehjulstrekk Høy: til lett terreng, Firehjulstrekk Lav: til røft terreng i sand, snø eller dyp gjørme, eller Tohjulstrekk når du kjører på asfalt. Med funksjoner slik som Bakkestartassistent og Nedstigningskontroll, er bilen klar for alle typer utfordringer, og har stor trekkraft også med tohjulstrekk med dekk med normalt mønster, takket være eLSD.