Nyttekjøretøy

Vi kan varebil!Når du som beslutningstager i et selskap skal velge hvilken bil som skal kjøpes inn,
er det viktig for deg, driften og dine kollegaer at du velger riktig første gang.

Vi i Vestfold Auto har spesialisert oss på nyttekjøretøy, og jobber grundig og løsningsorientert med våre kunder for å foreslå riktig bil til riktig bruk. Vi mener at nyttekjøretøy ikke bare handler om en bil, men en arbeidsplass. En arbeidsplass som ofte skal generere inntekter til et selskap, og som derfor skal være så pålitelig som mulig. Derfor har vi også gode serviceavtaler som vil fange opp feil før de blir alvorlige.

I tillegg til bilen, har vi mulighet til å levere firmadekor, belysning og innredning i din nye firmabil. Alt på ett sted! Så ved overlevering av den nye bilen, er den klar fra dag en. Dette for at dere skal spare tid når dere handler hos oss.

Vår selger Bent Sondre Nielsen er en person som ofte er ute hos kunder med både informasjon, tilbud eller for å levere bil til prøvekjøring. Dette for at dere skal slippe å bruke tid på å innhente informasjon, tilbud eller signeringer. Bent Sondre går både gjerne og ofte noen ekstra runder mot importør og fabrikk for å forhandle fram best mulig pris for deg som kunde. For han er DU den viktigste kunden!

I ryggen har vi 13 gode mekanikere til å utføre servicer og reparasjoner, samt kundemottagere som har god forståelse for andre bedrifter og tiden de har til rådighet.Vårt motto er: Opp og frem – noe vi daglig jobber for å oppnå!

Velkommen innom for en prat, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Ta gjerne direkte kontakt med:

Bent Sondre Nielsen
E-post: sondre.nielsen@vestfoldauto.no
Mobil: 48 94 70 58

Portrettbilde Sondre

Citroen range røde biler

 Nissan nytte range røde biler smalere